September 13, 2018

Top 15 Nederlandse fashion bloggers in 2019

Top 15 Nederlandse fashion bloggers

Het kan soms overweldigend zijn wanneer je ziet hoeveel fashion bloggers er bestaan. Geen zorgen, we got you! We hebben de beste fashion bloggers die Nederland te bieden heeft voor jullie op een rijtje gezet. Blog away!

Ik wil met influencers op Influo samenwerken. Waar kan ik beginnen?

Of wil je je misschien zelf aanmelden als influencer? Maak vandaag nog je Influo account aan. Het neemt minder dan 5 minuten in beslag.

 

1. Anne-Miek KesselsModedamour

View this post on Instagram

Could wear this blazer every day.. 🍂

A post shared by Annemiek Kessels (@modedamour) on

#Volgers: 140.000

Stijl: Minimalistisch

Waarom verdient ze een plaatsje in de lijst? Anne-Miek Kessels mag dan wel opgegroeid zijn in een klein dorpje in Nederland, haar ambities zijn allesbehalve klein te noemen. Ze is nog maar 26 jaar oud en mag zichzelf de trotse eigenaar noemen van de fashion blog Modedamour. Met haar minimalistische stijl verovert ze de Nederlandse Instagram feed en bewijst ze dat less inderdaad more is.

 

2. MariaThe Beauty Issue

View this post on Instagram

Vintage vibes 📮 #thebeautyissue

A post shared by The Beauty Issue (@the_beauty_issue) on

#Volgers: 131.000

Stijl: Eigentijds – minimal

Waarom verdient ze een plaatsje in de lijst? Het brein achter The Beauty Issue is Maria, een 25 – jarige Dutchie die al op een jonge leeftijd de mode microbe te pakken had. In 2013 richtte ze haar eerste blog op genaamd “Classy Blog” waarin ze haar passie voor mode en beauty deelde met de buitenwereld.

3 jaar later schrijft ze op haar blog “The Beauty Issue”, niet enkel over beauty, maar ook over de laatste modetrends en deelt ze haar reisverhalen met haar volgers.

 

3. Giomar Vrolijk –  Giomarvrolijk

#Volgers: 123.000

Stijl: Eigentijds – Street style

Waarom verdient hij een plaatsje in de lijst? Giomar Vrolijk is een enthousiaste jongen geboren en getogen in Nederland. Zijn blog, genoemd naar zichzelf is een reflectie van zijn persoonlijke stijl en interesses. Zijn liefde voor mode uit hem niet alleen in zijn blog en Instagram, hij is daarnaast ook fashion editor voor Krowd Magazine.

Naast mode is hij ook erg geïnteresseerd in hoe mensen zich gedragen in de maatschappij, het komt dan ook als geen verrassing dat Giomar student Psychologie is.

 

4. Robert MitchellBy Robert Mitchell

#Volgers: 119.000

Stijl: Street Style – stoer

Waarom verdient hij  een plaatsje in de lijst? Robert Mitchell is een 22-jarig model en influencer uit Rotterdam die als model al voor tal van grote huizen heeft mogen werken. Zo heeft Robert al gewerkt voor Calvin Klein, Tommy Hilfiger, Moschino en Jil Sander.

Naast zijn passie voor mode en zijn carrière als model, is hij ook een fervent sporter. In 2015 nam Robert de sprong en startte hij zijn blog “By Robert Mitchell” waarin hij zijn passie voor mode en reizen deelt met het grote publiek.

 

5. Daphne VankerkhoffFavourites By Daphne

#Volgers: 108.000

Stijl: Eigentijds – vrouwelijk – girly

Waarom verdient ze een plaatsje in de lijst? Daphne Van Kerkhoff is de oprichter van de blog Favourites By Daphne. Ze houdt ervan om posts te schrijven over mode, beautyproducten en haar vele reizen. Als cabin crew member voor Transavia Airlines heeft ze op haar 21 levensjaren al een mooi  stukje van de wereld gezien.

Daarnaast schrijft ze ook reviews over hotels waarin ze gelogeerd heeft. Met haar 104.000 volgers op Instagram komt ze zeker en vast in de kijker voor merken. Zo heeft ze al gewerkt met Zalando, Supertrash, Cluse, Daniel Wellington en Loavies.

 

6. Esmee RudolfLuxblog

#Volgers: 60.300

Stijl: Minimalistisch – Tomboy

Waarom verdient ze een plaatsje in de lijst? Luxblog is het kindje van Esmee Rudolf, een Nederlandse met twee grote passies: mode en fotografie en dat is duidelijk merkbaar wanneer je een kijkje neemt op haar blog of Instagram account.

Naast het runnen van een succesvolle blog is ze ook een fulltime fotografe die in 2012 afstudeerde als documentaire fotografe op de Fotoacademie in Amsterdam. Nu werkt ze vooral als reclame – en product fotografe voor verscheidene webshops.

 

7. Alex PanderLex Pander

#Volgers: 43.000

Stijl: Eigentijds – Casual

Waarom verdient hij een plaatsje in de lijst? Alex Pander is 22 jaar oud en oprichter van de blog Lex Pander. Op 22-jarige leeftijd mag hij zichzelf met trots afgestudeerde in Grafisch Design noemen. Hij mag dan nu wel in het mooie Utrecht wonen, dat is niet waar hij is opgegroeid. Samen met zijn zus verhuisde hij vanuit zijn ouderlijke huis in Zeewolde naar zijn huidige verblijfplaats.

Op zijn blog en Instagram account deelt hij zijn passie voor mode en lifestyle en wil hij de mannelijke populatie een duwtje in de rug geven door hen dagelijks te inspireren.

 

8. Esmee Trouwesmeetrouw

#Volgers: 40.500

Stijl: Minimalistisch – vrouwelijk

Waarom verdient ze een plaatsje in de lijst? Influencer, Instagrammer, blogger, Youtuber, Esmee Trouw mag zichzelf een geslaagde zelfstandige noemen. Van haar passie heeft ze haar fulltime job kunnen maken en daar verdient ze toch wat credit voor. In 2016 richtte de blondine namelijk  “Supermooi Media” op: een creatief bureau dat zich focust op PR.

Wat mag je verwachten? Haar Instagram zit boordevol goudmijntjes aan outfit posts en inspiratie voor je volgende ensemble. Op haar blog deelt ze dan weer haar reisverhalen en de laatste trends inzake mode.

 

9. Laura Van TillMixtfashion

#Volgers: 40.000

Stijl: Eigentijds – vrouwelijk

Waarom verdient ze een plaatsje in de lijst? In 2010 startte Laura Van Till de mode – en lifestyle blog “mixtfashion” en werd ze een fulltime freelance fotografe. Laura is 25  jaar en beschrijft zichzelf als een online creative met een focus op mode en fotografie waarbij ze als influencer haar interesses deelt op haar blog en haar Instagram account.

Kwaliteit boven kwantiteit is haar levensmotto en dat is overduidelijk merkbaar op zowel haar blog als haar Instagram. De foto’s zijn geen snapshots, maar nauwkeurig uitgewerkte foto’s.

Wat mag je verwachten? Een blog en Instagram boordevol mode – en reisposts. Een stijl die steeds up to date is met de trends, maar wel steeds met behoud van haar eigen unieke stijl.

 

10. ElifElifkadioglu

View this post on Instagram

flowers are my favorite. 😊 #ootd

A post shared by E L I F (@elif.kadioglu) on

#Volgers: 34.600

Stijl: Eigentijds – vrouwelijk

Waarom verdient ze een plaatsje in de lijst? Elif Kadioglu is een Amsterdamse online influencer met een blog én een mooi gevulde Instagram account. Met een diploma in Mode & Marketing van het Amsterdamse Mode Instituut weet ze waarover ze spreekt wanneer ze het heeft over mode.

Twee jaar geleden besloot Elif de stap te zetten en haar eigen blog op te richten onder haar eigen naam. Een grafisch pareltje waarop ze schrijft wat haar inspireert en de laatste modetrends bespreekt.

 

11. CelesteCelmatique

#Volgers: 32.200

Stijl: Kleurrijk – vrouwelijk

Waarom verdient ze een plaatsje in de lijst? Een blik op Celeste haar Instagram en blog en je begrijpt waarom ze haar plaats in deze lijst dubbel en dik verdient. Kleurrijk is het eerste dat ons te binnen schiet bij het zien van haar blog en ook haar Instagram account is een collage van kleurtjes. De 25-jarige schone richtte in 2015 de blog Celmatique op om haar liefde voor kleur en mode te delen met het grote publiek. Je mag je verwachten aan een unieke stijl én een unieke kijk op het leven. Haar motto is niet voor niets “be yourself”. Met haar blog wil ze anderen dan ook inspireren om 100% zichzelf te zijn. In 2016 won ze de ELLE Street Style Award en werkte ze onder meer al samen met merken als H&M, Puma, Esprit, Scotch & Soda, Nike, Dr. Martens en &Other Stories.

 

12. Anita HeathFashion Attacks

View this post on Instagram

Smiling through life💖

A post shared by Anita Heath (@anita_heath) on

#Volgers: 29.800

Stijl: Scandinvische invloed – eigentijds

Waarom verdient ze een plaatsje in de lijst? Blonde schone Anita is 24 jaar oud en een freelance graphic designer uit Amsterdam. Je zou het haar misschien niet aangeven, maar Anita was, in tegenstelling tot velen, niet bezeten door mode vanop jonge leeftijd. Haar interesse lag wel in het creatieve, namelijk schilderen en tekenen. Het is pas later, toen ze nog student Graphic Design was, dat haar modegevoel kwam boven drijven tot ze uiteindelijk haar blog Fashion Attacks oprichtte. Nu, vier jaar later is ze nog steeds een bezige bij en heeft ze reeds samengewerkt met merken als Daniel Wellington, IvyRevel en Pauls Boutique. Haar blog is een oneindige bron van mode-inspiratie en haar Instagram account is daar een mooi verlengde van waarbij je dagelijks een nieuwe foto mag verwachten.

 

13. Janne BiersmaRadiate Fashion

#Volgers: 27.100

Stijl: Eigentijds

Waarom verdient ze een plaatsje in de lijst? Radiate Fashion zag in 2012 het levenslicht en is samen met Janne gegroeid tot wat het vandaag is: een platform waarop ze haar ideeën en meningen deelt over mode, maar ook schrijft over de reizen die ze maakte. In de rubriek “Outfits” op haar blog kan je maandelijks inspiratie vinden en ook haar Instagram is een up to date weerspiegeling van de laatste trends.

 

14. Floortje Van CootenFloortje Loves

#Volgers: 24.000

Stijl: Eigentijds – vrouwelijk

Waarom verdient ze een plaatsje in de lijst? Floortje Loves is een blog gewijd aan mode, beauty en lifestyle. Zelf omschrijft Floortje het als haar online dagboek waar ze alles kan vertellen en haar meningen kan delen met anderen. Niet alleen kan je er terecht voor posts over mode, maar ook voor leuke video’s en vlogs. Naast haar blog heeft ze in 2018 ook haar kinderdroom kunnen realiseren: het oprichten van haar eigen juwelenmerk en heeft ze haar eigen PR bureau. Floortje omschrijjft zichzelf als een echte kameleon qua kledingstijl, maar gaat toch het vaakst voor casual chic omdat ze zich daar zelf het comfortabelst in voelt. Naast eigenaar te zijn van twee bedrijven, heeft ze ook al mogen samenwerken met tal van grote namen in de mode – en beauty industrie.

 

15. Florine Duif –  florineduif

#Volgers: 21.900

Stijl: Scandinavische invloed – eigentijds – vrouwelijk

Waarom verdient ze een plaatsje in de lijst? Als online influencer en eigenaar van de succesvolle blog florineduif schrijft Florine over lifestyle, mode, carrières én het moederschap. Daarnaast heeft ze ook een Youtube kanaal waar ze vlogt en een actieve Instagram account waarop je dagelijks nieuwe outfit posts mag verwachten. Florine heeft zelf twee kleine oogappels en het is dus niet verrassend dat ze zich ook voor een groot deel toelegt op bloggen over het moederschap. Zo is ze de oprichter van “The Mompany“: een online – en offline community waarop mama’s en mama’s to be zich naar hartenlust kunnen onderdompelen in de vele posts en leuke tips en tricks.

 

 

Vind meer influencers op ons platform.

Close close button
Go back

Interested in free Influencer Marketing advice?

Estimated demo duration 0 min

Get your free demo today Online or at your office

Are you an influencer?
Register here

Complete the form or click here to book now

Sending...

Close close button

Request invite

Please fill in your info and we will get back to you as soon as possible!

Sending...