Oktober 21, 2018

Top 15 Nederlandse bloggers in 2018

top 15 Nederlandse bloggers

Yup, nog zo’n leuke Top 15 post. Deze keer zijn we op zoek gegaan naar de beste Nederlandse bloggers die je moet volgen in 2018. Van interieur bloggers en fervente reizigers, tot illustrators en studie-influencers. Ze komen allemaal aan bod in deze post.

Ik wil met influencers op Influo samenwerken. Waar kan ik beginnen?

Of wil je je misschien zelf aanmelden als influencer? Je kunt hier een uitnodiging aanvragen

 

1.Ways to Study

View this post on Instagram

Back to school season is here which means getting new stationery! 📒📓📁🖊 So far I bought new pens and highlighters, I am currently buying some new textbooks and I did a couple of fun DIY projects with the new Pilot Pintor pens from @pilotbenelux. I love how the tote bag and paper clip jar turned out! I used to do lots of DIY projects when I was in high school. Do you do DIY projects with your stationery or school supplies? Or do you buy everything in store? #ad – – – #spon #mypilottotebag #pilotart #pilotpintor #study #planner #studentlife #plannerlove #studyspo #law #lawstudent #motivation #studymode #studymood #studytime #studytips #university #studygram #student #studymotivation #studying #planning #studyhard #motivate #college #studyblr #exam

A post shared by WAYS TO STUDY (@waystostudy) on

#Volgers: 210,000

Wat? Study

Waarom verdient ze een plaatsje in de lijst? Ze is 20 jaar oud en, je raadt het, houdt van plannen en studeren. Momenteel is ze student in de rechten en is ze de trotse oprichter van de blog Ways To Study, het gelijknamige Youtube kanaal en de Instagram account. Ze is altijd al zeer ambitieus geweest en haar dromen zijn niet de minste. Als ze moet kiezen wat ze het liefste zou doen heeft ze twee opties: ofwel professor worden in de rechten of rechter voor het Internationaal Hof van Justitie. Op haar Youtubekanaal geeft ze voor haar 373.000! abonnees tips over hoe je nu net het beste studeert en kan je haar aan het werk zien terwijl ze zelf studeert. De video “How to be productive after school” is een van haar populairste video’s met zo’n 3,5 miljoen views. Heb je zelf nog wat motivatie nodig om achter je boeken te kruipen? Check dan zeker eens Ways To Study!

 

2. Finntage

#Volgers:153,000

Wat? Interior

Waarom verdient ze een plaatsje in de lijst? Sandra woont al 17 jaar in het huis dat je zo vaak ziet terugkomen op haar Instagram pagina “Finntage”. De naam is alvast niet ver te zoeken, haar zoontje heet namelijk Finn. Sandra doet het heel goed als interior influencer en is er dan ook dagelijks mee bezig, maar ze werkt wel nog steeds 4 dagen in de week op haar vaste job. Drie jaar geleden namen Sandra en haar man de beslissing om hun huis volledig te verbouwen en daarbij verkocht ze haar hele inboedel om zo volledig opnieuw te beginnen.  Reeds voor de verbouwingen had ze al een moodboard klaar van hoe ze wou dat haar huis er zou uitzien en het resultaat mag er zeker en vast zijn! Op haar Instagram kan je dan ook terecht voor dagelijkse interieur inspiratie en leuke tips en tricks.

 

3. Authentic Chica

#Volgers: 119.000

Wat? Travel

Waarom verdient ze een plaatsje in de lijst? Naomi is gebeten door de reis microbe! Ze houdt ervan om nieuwe culturen te ontdekken, verre reizen te maken en steeds opnieuw verrast te worden. Ze probeert telkens haar ervaringen en verhalen zo “real” mogelijk te houden, zowel de goede als de slechte ervaringen komen aan bod. Ze vindt het haar prioriteit om telkens opnieuw haar volgers te informeren zodat zij zelf op en top op de hoogte zijn wanneer ze naar een land op reis gaan. Naast haar liefde voor reizen heeft ze ook 18 jaar in de mode gewerkt. Nu, op 38-jarige leeftijd heeft ze al meer dan 40 landen bezocht en ze is niet van plan om hier te stoppen. Ze startte haar blog en Instagram omdat ze houdt van fotografie en een echte storyteller is in hart en nieren, maar boven alles omdat ze advies wou geven aan haar lezers en hen tips & tricks wou meegeven om hen zo goed mogelijk voor te bereiden op een reis.

 

4. Jellina

#Volgers: 127,000

Wat? Interior

Waarom verdient ze een plaatsje in de lijst? Jellina Detmar is 33 jaar oud en woont samen met haar man Jan in Friesland. Naast haar werk als fysiotherapeute is ze ook enorm creatief bezig en heeft ze een liefde voor interieur en styling. Sinds 2017 zijn Jellina en haar man de trotse eigenaars van een woonboerderij in het dorpje Kollum. Wanneer ze hun perfecte interieur op een moodboard zouden moeten samenstellen, zouden vooral aardetinten en hout de bovenhand nemen. Natuurlijke materialen gecombineerd met heel veel planten, dat is wat je mag verwachten wanneer je een blikje werpt op Jellina’s Instagram en blog.

 

5. Joey Craig

View this post on Instagram

IK ZWEER ‘T JE MAN VIS 😈

A post shared by JOEY CRAIG (@joeycraig) on

#Volgers: 103,000

Wat? Vlogger

Waarom verdient hij een plaatsje in de lijst? Joey Craig is een Nederlandse Youtube persoonlijkheid die aan populariteit won door zijn praat video’s en grappige filmpjes met zijn broertjes. Hij startte zijn Youtubekanaal in 2014 en heeft sindsdien 251.000 abonnees. Naast persoonlijke video’s maakt hij ook gaming video’s en muziekclips.

 

6. My Travel Secret

View this post on Instagram

The National bird of Guatemala, but easier to spot in Costa Rica, the Quetzal. We saw this beauty during our visit to Curi-Cancha Reserve in Monteverde. We were very lucky that day! This is the male, but we did spot the female as well. 🌿🍃 Thanks to @nasuatours .⠀ .⠀ .⠀ .⠀ .⠀ .⠀ #curicancha #monteverde #santaelena #quetzal #birdwatching #costaricapuravida #lovecostarica #descubresostarica #discovercostarica #postcardsfromcostarica #crfanphotos #backpackerlife #bird_capures #backpackersaroundtheworld #backpackersintheworld #backpackerseries #beautifulbirds #birdwatching #ilovebirds #travelbloggeres #birdslife #adventuregirls #eindevandewereld #3opreis #amazingplacestovisit #wanderoften #quetzal

A post shared by Sigrid – Travel Blogger 🌏 (@mytravelsecret) on

#Volgers: 96,900

Wat? Travel

Waarom verdient ze een plaatsje in de lijst? Sigrid is in het dagelijkse leven werkzaam als dierenartsassistente en is in haar vrije tijd voornamelijk bezig met het plannen van haar volgende reis. Samen met haar vriend trekken ze er zo veel mogelijk op uit. Ze zijn gek op de wilde natuur, het spotten van wildlife en ze houden ervan om plekjes te vinden die nog niet overspoelt zijn met toeristen. Ze plannen hun reizen altijd volledig zelf en zodra ze een bestemming hebben uitgezocht gaan ze op zoek naar de goedkoopste vliegtickets, de leukste accommodaties en toffe activiteiten. Ze zijn wat je noemt “flashpackers” waarbij ze dus graag zo goedkoop mogelijk reizen. Op haar blog kan je terecht voor reis inspiratie, advies en tips of leuke verhalen over haar vele reizen.

 

7. Thomas Cox

#Volgers: 78,400

Wat? Vlogger

Waarom verdient hij een plaatsje in de lijst? Thomas Cox is al langer bekend op Nederlandse televisie, maar heeft sinds 2016 zijn eigen Youtubekanaal opgericht waarop hij vlogs post over zijn dagelijkse leven en over zijn reizen of gekke dingen die hij meemaakt. Thomas is een entertainer én ondernemer. Het verkopen zit al vanop jonge leeftijd in zijn bloed. Zo verkocht hij op zijn 12e al playstation spelletjes op de speelplaats en was hij op een gegeven moment de marktleider op het gebied van verkoop van dashcams in de Benelux. Je kan dus stellen dat zijn CV vrij uiteenlopend is maar dat maakt voor hem helemaal niet uit. Hij voelt zich nu nog steeds niet volwassen en denkt ook niet dat hij dat ooit echt gaat worden. Hij houdt ervan om zichzelf steeds opnieuw uit te vinden en nieuwe uitdagingen aan te gaan.

 

8. Budget Home

#Volgers: 78,300

Wat? Interior

Waarom verdient ze een plaatsje in de lijst? Desiree de Vreede is 31 jaar oud en opleidings – en vakdocent rekenen-wiskunde op de PABO van ed Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Ze woont samen met haar vriend Danny en hun zoontje in Nijmegen in een leuk nieuwbouwhuis, waar ze eind juni 2015 zijn ingetrokken. Hun nieuwe huis was voor Desiree niet alleen de start van oneindig veel woonplezier, maar het was ook de aanleiding voor het opstarten van de Instagramaccount BudgetHome. Hun nieuwe interieur, creatieve uitspattingen en hun liefde voor echte budget finds hebben ervoor gezorgd dat de Instagrampagina een schat is aan inspiratie. Na de uitbreiding naar Facebook, Pinterest en Tumblr vond Desiree het tijd om ook een eigen website op te starten. Op de blog kan je terecht voor jouw dosis interieurinspiratie en leuke tips&tricks van Desiree zelf.

 

9. The Nice Stuff Collector

#Volgers: 67,600

Wat? Interior

Waarom verdient hij een plaatsje in de lijst? Theo – Bert Pot is 32 en woont samen met zijn partner Jelle in Den Haag. Na het afronden van zijn studies al grafisch ontwerper ging hij aan de slag in een ontwerpstudio, tot hij in 2011 de  grafische ontwerpstudio Pot & Van Der Velden oprichtte. The Nice Stuff Collector is een verlengde van zijn Instagram account waar hij foto’s en Instagram stories op plaatst. Op zijn blog schrijft hij over verschillende onderwerpen, fotografeert hij binnenkijkers en styled hij verschillende plekken in huis om ideeën te geven aan zijn lezers. Je mag je verwachten aan blogartikels, interviews en beeldreportages. Daarnaast werkt hij ook samen met ontwerpers, winkels en bedrijven voor styling producties, fotografie of om over nieuwe producten te schrijven.

 

10. Liza Chloe

#Volgers: 66,9000

Wat? Art

Waarom verdient ze een plaatsje in de lijst? Liza Chloë van Duyn woont in Amsterdam waar ze werkt als creative en art director die merken helpt het beste te halen uit hun communicatie strategie. Met haar achtergrond in digitale – en offline content staat ze in voor een consistente brand identity te ontwerpen voor een merk of concept. Naast haar job en website, is haar Instagram een bron van inspiratie en niet enkel op grafisch vlak. Ze heeft ook een goed gevoel voor mode en weet de perfecte foto’s op haar Instagram te posten.

 

11. Color Please

#Volgers: 64,8000

Wat? Fashion

Waarom verdient ze een plaatsje in de lijst? Elke dag in het roze. Voor Cecile Loreen is dit een dag als geen ander want ze gaat al sinds haar 13e in het roze door het leven. Haar fascinatie voor de kleur is heel onbewust ontstaan. Ze was vroeger meer een tomboy die nooit met Barbiepoppen heeft gespeeld, wat voor velen als een enorme verrassing komt. In haar familie droegen ze enkel merkkleding tot ze op haar 13e begon te experimenteren met kleur. Ze had helemaal niet door hoeveel roze items ze eigenlijk in haar kast had hangen tot een verkoopster haar erop wees dat ze enkel roze stuks had gekozen. Ze heeft er pas echt haar lifestyle van gemaakt toen enkele van haar mede studenten haar op Instagram wezen. Ze vonden het hoog tijd dat ze haar statement roze moest delen met de wereld. Ze postte haar eerste foto en is nooit opgehouden. Nu noemt ze haar Instagram account haar virtuele kledingkast waar haar volgers een kijkje krijgen in haar dagelijkse roze leven. Ze is een ontwerper in hart en nieren en het spreekt dan ook voor zich dat ze haar eigen kledinglijn heeft, genaamd “cecci fashion” waar ze “homemade cute clothes” verkoopt.

 

12. Dear Good Morning

#Volgers: B

Wat? Health

Waarom verdient ze een plaatsje in de lijst? In 2013 begon Lienke fulltime te werken bij de televisie, een super leuke job waar ze tot voordien enkel van kon dromen. Maar er was 1 nadeel. Ze had veel minder vrije tijd voor haar echte passie: sporten. Van de ene dag op de andere besloot ze in 2014 om elke dag vroeg in de ochtend te gaan hardlopen. Ze liep eerst 10 kilometer, om daarna met de trein te vertrekken naar haar werk. Vanaf die dag is haar wereld veranderd. Ze besloot om dit elke dag te doen. Het lopen ruilde ze al snel in voor de sportschool. Ze kreeg zo veel meer energie, werd productiever op het werk en ze zat veel beter in haar vel. Ze creëerde haar eigen levensstijl waarbij ze elke ochtend vroeg opstaat, sport en nadien de verplichte taken van de dag doet. Ze is er zo gedreven in geworden, dat ze van haar hobby haar job heeft kunnen maken. Nu is ze een groeiende social influencer die op zowel haar Instagram als haar blog, dagelijks mensen inspireert om ook mee te doen met de early morning movement.

 

13. Seven Couches

View this post on Instagram

BUDGETTIP | In mijn stories gaf ik al een sneak peek: dit toffe en multi-inzetbare kratje scoor je voor €8,99… bij Albert Heijn! Wordt verkocht als fietskrat, maar is ideaal voor speelgoed, boeken en ander prul. Heb meerdere kleuren gezien, maar deze stal mijn hart. Perfect in de flamingo kamer van mijn dochter. Dank voor de leuke reacties tot dusver op mijn persoonlijke blog en op de foto van gisteren uit de badkamer. Hele fijne avond! X #thedecorsocial #sharemysquare #myhyggehome #mynordicroom #interiorandliving #mycovetedhome #homewithrue #mydomaine #instainteriors #interiordesignerslife #interiorspace #interiorgoals #wonen #woonaccessoires #interieurinspiratie #interieur123 #kleinwoongeluk #binnenkijken #interioraddict #myhouseidea #interiorstyled #interiordeco #kringloopgeluk #flairnl #decoratie #sevencouchesgoeslowbudget #wonenmetlef #woonidee #sevencouches #kinderkamer

A post shared by sevencouches | interieur (@sevencouches) on

#Volgers: 62,4000

Wat? Interior

Waarom verdient ze een plaatsje in de lijst? In 2008 besloten Mardou en haar man om te gaan samenwonen. Ze vonden een klein zolderappartement in Haarlem waar Mardou zich naar hartenlust kon uitleven met het interieur. De naam Seven Couches bedacht ze toen ze maar niet de  perfecte bank kon vinden voor haar nieuwe woonst. Na al zo’n zestal banken te hebben gekocht en weer verkocht, staat de zevende bank nu al twee jaar mooi te wezen in haar huis. Een echt unicum zegt ze zelf. Seven Couches is een plek waar minimalisme heerst en design en vintage hand in hand samengaan . In 2014 maakte sevencouches furore op Instagram en het is sindsdien uitgegroeid tot een invloedrijk kanaal in de interiorscene.

 

14. Careaux 

#Volgers: 56,600

Wat? Art

Waarom verdient ze een plaatsje in de lijst? Caroll Lynn is de creative director en editor van Shecozy Life Of dat in 2018 is opgericht. Het is een online platform toegewijd aan mode, kunst, beauty en lifestyle. Zelf is Caroll Lynn illustrator en is ze gespecialiseerd in sneakers “with a feminine touch“. Ze maakt vaak illustraties van sneakers die ze dan naar haar eigen hand zet. Naast haar liefde voor illustraties en alles wat met kunst te maken heeft, heeft ze ook een passie voor eten en reizen. Na drie jaar in Sydney in Australië te wonen en nadien Azië te ontdekken, is ze teruggekeerd naar haar thuishaven Amsterdam.

 

15. Our Travel Feed

#Volgers: 53,700

Wat? Travel

Waarom verdient ze een plaatsje in de lijst? Cato en Sander hebben al een hele poos de reismicrobe te pakken. Ze reizen samen de wereld rond en zijn in 2017 gestart met hun inspirerende Instagrampagina “Our Travel Feed” waar ze hun reisverhalen, reviews, video’s en foto’s delen met de wereld. Ze zeggen het zelf “We got a crush on the world” en weten werkelijk de mooiste foto’s te nemen die een idyllisch beeld geven van de plek waar ze zijn. Zo zijn ze momenteel in de Dolomieten in Italië en wij kijken alvast uit naar de foto’s. Ze willen mensen inspireren én informeren, want je mag dan nog zo’n reisenthousiast zijn, er kan altijd eens iets fout lopen. Ze vinden het dan ook enorm belangrijk om niet alleen mooie foto’s te tonen, maar ook reviews te geven van de verschillende plaatsen waar ze reeds geweest zijn. Wil je even wegdromen en je in la bella Italia wanen? Check dan zeker even hun Instagram.

 

Vind meer influencers op ons platform.