Mei 31, 2018

Top 15 Influencers in België 2019

Influencer marketing is ook in België niet meer weg te denken uit de marketing scene en ook bij Influo hebben we toch wel een mooi aantal influencers onder onze vleugels genomen. Reden te meer dus om in deze post onze influencers van eigen bodem eens even in de bloemetjes te zetten.

Ik wil met influencers op Influo samenwerken. Waar kan ik beginnen?

Of wil je je misschien zelf aanmelden als influencer? Maak vandaag nog je Influo account aan. Het neemt minder dan 5 minuten in beslag.

 

1. Gaellegd

#Volgers: 817.000

Richt zich op: Beauty, mode, gezondheid en reizen

Waarom  verdient ze een plaats in de lijst? Een blik op Gaelle’s Instagram en je weet waarom we haar in deze lijst hebben geplaatst. Als beautyvlogger is haar make up uiteraard steeds on point, maar ze is toch wel een echte tomboy die geen boodschap heeft aan de traditionele schoonheidsnormen. Zo heeft ze de stap gezet om haar hoofd kaal te scheren voor het goede doel. Naast haar populaire instagram account heeft ze ook al op de cover gestaan van tijdschriften als Playboy en P Magazine én ze heeft ook haar eigen kledinglijn genaamd “Art Couture”

Toekomstplannen? Haar carrière heeft laatst een nieuwe wending genomen: ze is namelijk gaan pokeren. Verder werkt ze aan een album, dat in september uitkomt!

 

View this post on Instagram

μύκονος ❤️

A post shared by Gaelle Garcia Diaz (@gaellegd) on

 

 

2. Aurelievandaelen

#Volgers: 630.000

Richt zich op: Beauty, mode, lifestyle en reizen

Waarom verdient ze een plaats in de lijst? Aurelie Van Daelen, ook wel bekend als ‘Lili’, is een Belgische blogger, influencer en YouTuber. Deze zeer fashionable mama is gefascineerd door beauty, mode, lifestyle en reizen en heeft om die reden de blog LILI opgestart. Daarnaast heeft ze 6 jaar gewerkt voor een televisieprogramma op de Franse zender NRJ.

Toekomstplannen? Aurelie wil niet enkel een echte fashionista zijn, nog belangrijker wil ze vooral een goede mama zijn voor haar 1-jarige zoontje Pharell.

 

 

 

3. Talisalo

#Volgers: 365.000

Richt zich op: Mode en lifestyle

Waarom verdient ze een plaats in de lijst? Talisa is bekend als social influencer en eigenaar van TotallyTwo, een kledingwebshop die ze samen met haar beste vriendin heeft opgericht. Het tweetal heeft ook een boek geschreven: “Hoe word ik Instafamous?” waarin ze tal van tips geven over hoe je jezelf als influencer kan profileren.

Toekomstplannen? Ze is met haar vriend een YouTube-kanaal en Instagram-account begonnen. Het koppel uit Hasselt deelt daar beelden uit het dagelijks leven, regelmatig afgewisseld met materiaal over hun hobby’s. Ze delen iedere dag op hun YouTube-kanaal @talisamtv een vlog of video.

 

View this post on Instagram

You can call me on my shellphone 🐚🐚😂

A post shared by Talisa Loup (@talisalo) on

 

 

4. Vexx

#Volgers: 275.000

Richt zich op: Kunst

Waarom verdient ze een plaats in de lijst? Vince Okerman is met zijn negentien jaar nog vrij jong. Hij maakt energieke kunst en laat op YouTube zijn 800.000 abonnees meekijken achter de schermen. Hij begon met zijn kanaal toen hij nog maar zestien jaar was en nog indrukwekkender: hij heeft geen enkele kunstopleiding gevolgd. Hij is een autodidact en heeft zijn vaardigheden te danken aan YouTube, boeken en uiteraard heel veel oefenen.

Toekomstplannen? Vince tekent niet alleen, maar is inmiddels ook begonnen met schilderen. Zijn eerste schilderij is op YouTube te zien. Daarnaast studeert hij toegepaste economie.

 

 

 

5. Chloekitembo

#Volgers: 400.000

Richt zich op: Beauty, make-up, haar en mode

Waarom verdient ze een plaats in de lijst? De 23-jarige Chloé Kitembo heeft haar hobby weten om te toveren tot een bloeiend bedrijf. Deze Belgische schone staat bekend om haar instructiefilmpjes over make-up en pruiken. Haar sleutel tot succes: blijf trouw aan jezelf, want alleen dan kunnen en zullen anderen je het meest waarderen.

Toekomstplannen? Ze heeft het niet graag over haar toekomstplannen, omdat die heel persoonlijk zijn. Ze zou wel graag fulltime willen doen wat ze nu doet.

View this post on Instagram

I should do this more often – @jennyfer

A post shared by Chloé (@chloekitembo) on

 

 

6. Missstylefiesta

#Followers: 233.000

Richt zich op: Mode en lifestyle

Waarom verdient ze een plaats in de lijst? Masoom Minawala is uitgeroepen tot ‘e-tailer van het jaar’ en heeft op het gebied van mode, luxe, beauty en lifestyle met verschillende grote merken gewerkt zoals Dior, Yves Saint Laurent, MAC, Estée Lauder, Calvin Klein, Sony, Nike en Adidas. Ze heeft daarnaast aan het London College of Fashion en Central Saint Martins 6 korte modecursussen gevolgd. In totaal heeft ze met haar kanalen op sociale media meer dan 10 miljoen vertoningen weten te bereiken.

Toekomstplannen? Na de lancering van haar blog heeft ze haar eigen modemerk Style Fiesta opgericht, waarmee ze trendy kleding tegen een betaalbare prijs wil ontwerpen.

 

 

 

7. Nathalievandenberg

#Volgers: 217.000

Richt zich op: Mode en reizen

Waarom verdient ze een plaats in de lijst? Nathalie van den Berg weet een mooie brug te spannen tussen mode en reizen. Ze is in 2012 haar blog Curls and Bags begonnen en heeft onlangs de Travel Lifestyle Award 2018 in ontvangst mogen nemen. Ze schrijft graag over haar favoriete hotspots, tips en belevenissen. Daarnaast treedt haar vriend Jeroen zo nu en dan op als gastblogger. Hij schrijft over mode voor mannen. Alle outfits van Nathalie zijn op Instagram te bekijken.

Toekomstplannen? De laatste tijd richt Nathalie zich voornamelijk op YouTube omdat ze beeld en geluid persoonlijker vindt dan woorden op een scherm.

 

 

 

8. Waystostudy

#Volgers: 212.000

Richt zich op: Onderwijs en studeren

Waarom verdient ze een plaats in de lijst? Rose, die liever haar echte naam niet prijsgeeft, inspireert en motiveert studenten door ze een kijkje te geven in het leven van een student rechten. Ze onderscheidt zich door anderen te motiveren om harder te werken en zo hun doelen te bereiken. Haar tips zijn voor velen echte reddende engeltjes en ze heeft 1 motto dat ze steevast meegeeft aan haar volgers: als je harder werkt dan je nu doet, ga je ook een betere toekomst tegemoet.

Toekomstplannen?Ze heeft altijd al advocaat willen worden, maar nu ze dan daadwerkelijk rechten studeert, merkt ze toch dat je nog zo veel meer met je leven kunt doen. Ze wil iets doen waarmee ze de wereld beter maakt, waarmee ze mensen kan helpen en inspireren. Haar huidige doel: hoogleraar aan een universiteit of rechter bij een hogere rechtbank, zoals het Internationaal Gerechtshof.

 

 

 

9. Aurelaskandaj

#Volgers: 207.000

Richt zich op: Mode, beauty en reizen

Waarom verdient ze een plaats in de lijst? Deze Albanese schone heet Aurela. Ze is dol op fotografie en staat graag zowel voor als achter de camera. Als ze geen YouTube-video’s aan het opnemen is, doet ze modellenwerk. Ze is reeds model geweest voor Armani en Brazilian Bikini Shop. Aurela is echter niet alleen mooi, maar ook slim. Ze heeft zojuist een master International Business Management afgerond. Ze is spontaan, houdt van praten en geniet van reizen, omdat ze daarmee nieuwe culturen en smaken leert kennen.

Toekomstplannen? Aurela wil doorgaan als YouTuber en model. Ze wil actiever worden en vaker materiaal delen. Ze overweegt meer variatie in haar videoaanbod aan te brengen door ook af en toe buiten te filmen en nieuwe opnametechnieken te gebruiken. Ze is dol op doelen stellen en uitdagingen opzoeken.

 

 

 

10. Belmodotiany

#Volgers: 205.000

Richt zich op: mode

Waarom verdient ze een plaats in de lijst? Deze 39-jarige mama van drie heeft al een boeiende carrière achter de rug. Tiany begon ooit bij JIMtv als presentatrice van verschillende tv-programma’s waarin ze winkels in België en andere landen bezocht en daar de nieuwste modetrends besprak. Uiteindelijk richtte ze haar eigen modetijdschrift op genaamd Belmodo waar je dagelijks terecht kan voor het laatste nieuws op het vlak van beauty, mode en lifestyle. Ook heeft ze al met grote namen mogen werken zoals onder andere Pink en Lancôme..

Toekomstplannen? Tiany blijft zonder meer actief in de modewereld en de kans is heel groot dat haar bedrijf Belmodo nog veel populairder wordt!

 

 

 

11. Anthonylastella

#Volgers: 188.000

Richt zich op: Lifestyle en humor

Waarom verdient hij een plaats in de lijst? Anthony heeft een bizar gevoel voor humor. Met zijn uitdagingen, persoonlijke gesprekken en volslagen willekeurige video’s heeft hij op YouTube enorm aan populariteit gewonnen. Improvisatie vormt de sleutel tot zijn stijl. Hij kiest een onderwerp, zet de camera aan en gaat er gewoon voor. Aan scripts heeft hij geen boodschap en daar moeten zijn kijkers vaak om lachen.

Toekomstplannen? Hij zou graag een keer door Frankrijk toeren om mensen te vermaken.

 

View this post on Instagram

🐶

A post shared by L A S T E L L A 💫 (@anthonylastella) on

 

 

12. Audmarshmaloo

#Volgers: 170.000

Richt zich op: Mode, beauty en lifestyle

Waarom verdient ze een plaats in de lijst? Audrey Marshmaloo heeft een bonte fanbase, met kijkers van 17 tot 44 jaar oud. Zelf is ze 36 en deelt ze op YouTube en Instagram van alles uit het dagelijks leven, reizen, mode en haar strijd tegen de kilo’s. Ze heeft voor verschillende merken en partners videomateriaal en advertorials gemaakt.

Toekomstplannen? Audrey is druk in de weer met de lancering van haar eigen cosmeticamerk en accessoires. Daarnaast wil ze een boek schrijven.

 

 

 

13. Tout_pour_se_faire_belle

#Volgers: 172.000

Richt zich op: Mode, beauty en reizen

Waarom verdient ze een plaats in de lijst? Laila Zaoui is een jonge Marokkaanse moeder die in België woont. Met haar kanaal wil ze vrouwen helpen zichzelf goed te verzorgen – in de breedste zin van het woord. Nadat ze moeder is geworden, is niet alleen haar levensstijl verandert, ook de stijl van haar video’s heeft een andere wending genomen. Op haar Youtube kanaal kan je terecht voor alles van outfits tot recepten en maatschappelijke thema’s die ze maar al te graag aankaart.

Toekomstplannen?  Laila werkt momenteel bij een financiële afdeling. De boodschap die ze wil uitdragen: iedere vrouw moet in zichzelf geloven, hoe zwaar het leven ook is. Ze moet de moed hebben om geen enkel probleem uit de weg te gaan.

 

14. Ankatrien

#Volgers: 153.000

Richt zich op: Mode en beauty

Waarom verdient ze een plaats in de lijst? An-Katrien is de oprichter van Teacups and Dresses. Ze is niet alleen blogger, maar ook pianolerares. Daarnaast heeft ze een studio, waar ze haar eigen kledinglabel ontwerpt. Ze is dol op interieurinrichting – ze fleurt haar huis niet ieder seizoen, maar iedere dag op. In de hele wereld is er voor haar niets belangrijker dan haar gezin. Haar man, hond en dochtertje fleuren haar sociale kanalen op en maken ze leuk om te volgen.

Sinds ze op de Belgische televisie in het programma Pink Ambition te zien was, staat ze flink in de schijnwerpers. Daarnaast reist ze al haar hele leven. Dankzij de ervaringen die ze in verre oorden heeft opgedaan, weet ze hoe belangrijk het is om nieuwe plaatsen en culturen te ontdekken.

Toekomstplannen? Ze blijft werken aan het merk Teacups and Dresses en probeert haar carrière te combineren met het moederschap, dat nieuw voor haar is. Gefeliciteerd, An-Katrien!

 

 

 

15. Gaelle VP

#Volgers: 142.000

Richt zich op: Mode en beauty

Waarom verdient ze een plaatsje in de lijst? De 24-jarige Gaëlle deelt al sinds november 2015 haar passie voor mode, eten, reizen en beauty met haar lieftallige volgers op Instagram. Nu, 3 jaar later mag ze zich gerust een populaire influencer noemen met onder andere samenwerkingen met Intimissimi, Samsonite, I.Ma.Gi.N Jewels en meer.

Toekomstplannen? Ze wil haar leven blijven delen via sociale media en het meeste maken van de tijd die ze heeft. Ze is ook net getrouwd met haar hubby, dikke proficiat Gaëlle!

 

 

Wil je graag nog meer inspiratie? Lees dan ook zeker volgende artikels

 

Of vind meer influencers op ons platform.

Close close button
Go back

Interested in free Influencer Marketing advice?

Estimated demo duration 0 min

Get your free demo today Online or at your office

Are you an influencer?
Register here

Complete the form or click here to book now

Sending...

Close close button

Request invite

Please fill in your info and we will get back to you as soon as possible!

Sending...