Oktober 21, 2018

Top 15 Influencers in 2018

top 15 influencers

Influencer marketing is al een hele tijd een vast begrip in de marketing community en influencers zijn niet meer weg te denken van sociale media. Het is dan ook bijzonder nuttig om hierop in te pikken.

Het is altijd leuk om nieuwe inspiratie op te doen, maar er is zo’n groot aanbod aan geweldige influencers dat je soms door het bos de bomen niet meer ziet. No worries, daar hebben wij iets op gevonden. We hebben voor jou de beste influencers van België en Nederland verzameld in een lijstje, zodat jij naar hartenlust kan browsen!

Ik wil met influencers op Influo samenwerken. Waar kan ik beginnen?

Of wil je je misschien zelf aanmelden als influencer? Maak vandaag nog je Influo account aan. Het neemt minder dan 5 minuten in beslag.

Wil je misschien enkel wat Belgische of net enkel Nederlandse influencers vinden, check dan zeker even de post over de Top 15 Nederlandse Influencers en Top 15 Belgische influencers op onze blog!

 

1. Queen of jetlags

#Volgers: 706.000

Focust op: Mode, lifestyle, beauty

Waarom verdient ze een plaatsje in de lijst? Noor richtte “Queen of Jet Lags” op in 2013 na het behalen van haar diploma in Museum Studies in Amsterdam. Ze heeft steeds een goed oog gehad voor de volgende next big trend en een drang om steeds een koopje te kunnen doen. Die twee gecombineerd, vond het ze het hoog tijd om daar iets mee aan te vangen. Zo werd “Queen of Jet Lags” geboren waar ze haar liefde voor mode en best buys deelt met de wereld.

Daarnaast is ze ook een fervent reiziger en mag je je ook verwachten aan een heleboel reisverhalen en tips & tricks. Reizen maakt dan ook een enorm groot deel uit van haar leven en het is iets waar ze elke dag dankbaar voor is. Ze vindt het dan ook haar verantwoordelijkheid om haar ervaringen te delen met haar volgers.

 

2. Aurelie Van Daelen

#Volgers: 646.000

Focust op: Mode, beauty, lifestyle

Waarom verdient ze een plaatsje in de lijst? Aurelie is een belgische blogger en influencer uit Lille. Naast haar job als influencer is ze ook een TV-persoonlijkheid, Youtuber én mama van Pharell.

Ze is gefascineerd door mode, beauty, lifestyle en uiteraard ook door het moederschap. Ze wou een plekje oprichten waar ze haar verhalen en ervaringen kon delen en voor die reden heeft ze de blog LILI in het leven geroepen, genoemd naar haar favoriete bijnaam.

 

3. Polina 

#Volgers: 346.000

Focust op: Mode, reizen

Waarom verdient ze een plaatsje in de lijst? Polabur oprichter Polina Burashnikova is oorspronkelijk van Rusland, maar noemt nu Amsterdam haar thuishaven.

Haar paspoort is het bewijs dat ze al een heel gevuld leven achter zich heeft, met reizen naar de mooiste adembenemende bestemmingen. Zo mocht ze onlangs nog naar Grasse, ook wel bekend als het walhalla van de parfums, in samenwerking met Le Labo Fragrances. Of samen met Estée Lauder naar Venetië.

 

4. Arielle Dannique

View this post on Instagram

Monday Strolls! 💚💙

A post shared by ☆ ArielleDannique (@arielledannique) on

#Volgers: 307.000

Focust op: Mode, lifestyle

Waarom verdient ze een plaatsje in de lijst? Arielle is een 23-jarige influencer die het hoog tijd vond om via sociale media haar eigen wereld te creëren waarin ze haar passies voor fotografie en mode kon delen met het grote publiek. Het komt misschien als een shock, maar ze was niet altijd zo’n sociale media fanaat. Ze wou er vroeger eigenlijk helemaal niets mee te maken hebben. Tot ze besefte dat sociale media en dan vooral Instagram, een perfect platform bleek om haar creatieve geest op los te laten. Na een hoop positieve feedback te ontvangen op haar Instagram, vond ze het hoog tijd om haar naam verder uit te breiden door het starten van een blog. Zo werd Arielledannique.com geboren.

 

5. Shraddha Singh

#Volgers: 304.000

Focust op: Mode, lifestyle

Waarom verdient ze een plaatsje in de lijst? Shraddha Singh richtte in 2015 haar blog “Shrads” op als creatieve outlet en als verlengstuk voor haar Instagram account. Met meer dan 300.000 volgers mag je haar best een top influencer noemen die telkens opnieuw innovatieve en inspirerende content creëert.

Shraddha groeide op in India, maar vond haar weg naar Europa. Voor ze van start ging als professionele influencer en blogger, werkte ze 6 jaar lang als Software engineer, maar de interesse in mode en bloggen nam de bovenhand.

 

6. Vince Okerman

#Volgers: 302.000

Focust op: Illustraties, kunst

Waarom verdient hij een plaatsje in de lijst? Hij tekent al zijn hele leven, maar begon pas op zijn 15e zijn kleurrijke creaties te delen op Instagram. Vince Okerman, of beter gekend onder de naam Vexx, is student Toegepaste Economische Wetenschappen en woont in Vlaams-Brabant. Hij kreeg de smaak pas echt te pakken toen hij een vakantiejob deed die hem helemaal niet beviel. Het was toen dat hij besefte dat hij zijn brood wou verdienen met te doen wat hij het liefste doet: tekenen.

Na schooltijd maakte hij telkens eerst zijn huiswerk en ging daarna volop aan het tekenen om die tekeningen dan nadien online te posten. Hij kreeg al snel veel aandacht op sociale media en experimenteerde nadien met video’s die hij in versnelde vorm liet zien zodat de mensen zijn tekenproces kunnen volgen.

Zijn Instagram account telt momenteel zo’n 300.000 volgers en daarnaast heeft hij ook zijn eigen Youtube kanaal waar hij voor maar liefst 630.000 abonnees zijn work in progress laat zien.

 

7. Rianne Meijer

#Volgers: 287.000

Focust op: Mode, reizen, fotografie

Waarom verdient ze een plaatsje in de lijst? De Nederlandse schone Rianne is in de korte periode van een jaar omgetoverd van een vrij onbekende Instagrammer, naar de hottest nieuwe influencer.  Ze verhuisde oorspronkelijk naar Amsterdam voor modellenwerk, maar ondervond al snel dat dit toch niet helemaal haar ding was.

In 2016 ontdekte ze dat Instagram veel meer inhield dan enkel wat leuke selfies posten en zo begon ze zich meer toe te leggen op haar Instagram account. Ze postte elke dag en wist ook haar doelgroep te bereiken. Na zo’n drie maanden intensief te werken aan haar Instagram sleepte ze haar eerste contract binnen bij een merk.

Nu, 2 jaar later heeft ze met haar 287.000 volgers een mooi platform uitgebouwd waar ze dagelijks de mooiste foto’s post. Naast haar succesvolle Instagram account heeft ze ook een Youtube kanaal waar ze haar ervaringen deelt in de vorm van vlogs.

 

8. Masoom Minawala

#Volgers: 246.000

Focust op: Mode, beauty, reizen

Waarom verdient ze een plaatsje in de lijst? Masoom Minawala is een 25-jarige fashion blogger en influencer die zich de CEO mag noemen van het bedrijf Miss Style Fiesta. In tegenstelling tot wat velen denken, was Masoom helemaal niet zo geïnteresseerd in mode, ze was eerder een rasechte tomboy die geen zier gaf om wat ze droeg. Nu is ze een mode-inspiratie voor velen en deelt ze haar outfits en modetrends op haar Instagram en blog.

Ze richtte Miss Style Fiesta op als outlet voor haar liefde voor mode en het is uitgegroeid tot een vaste waarde in de blogger wereld. Niet enkel kan je er terecht voor dagelijkse outfit posts, maar ook voor de laatste modetrends, beauty advies en reisverhalen. Ze is altijd al geïnteresseerd geweest in de digitale wereld en ontwierp haar eerste website volledig zelf op 16-jarige leeftijd. Sindsdien is ze eigenlijk niet meer weg te krijgen van haar laptop.

Over de jaren heeft Masoom al mogen samenwerken met heel wat topnamen in de mode – en beautywereld. Zo heeft ze onlangs samengewerkt aan de nieuwe campagne voor Dior: #8DaysWithDior waarbij ze naar haar thuisland India mocht reizen. Vorig jaar stond ze dan weer in de kijker op de website van Vogue waarbij haar uitbundige Indiase trouw volledig werd vastgelegd door Vogue, inclusief met interview!

 

9. Nathalie Van Den Bergh

#Volgers: 207.000

Focust op: Mode, beauty

Waarom verdient ze een plaatsje in de lijst? Nathalie Van Den Bergh startte in 2012 de blog “Curls and Bags” en het evolueerde al snel in wat het vandaag is: een bron aan mode inspiratie en zowat het verlengde van haar Instagram account.

Op haar Instagram kan je elke dag terecht voor wondermooie foto’s van de reizen die ze maakt, outfit inspiratie en beauty advies. Ze raadt je dan ook aan om, indien je alle outfit posts wil zien die het niet halen op haar blog, even haar Instagram te checken!

Recentelijk heeft ze ook haar eigen Youtube kanaal opgericht omdat ze dit net een tikkeltje persoonlijker vindt dan de geschreven blogposts.

 

10. Aurela Skandaj

#Volgers: 204.000

Focust op: Youtube, mode,  beauty

Waarom verdient ze een plaatsje in de lijst? De Belgische Aurela startte in 2015 met haar Youtube kanaal en heeft ondertussen meer dan 159.000 abonnees. Ze won aan populariteit door haar make up – en mode vlogs zoals onder andere GRWM’s, Lookbooks en tutorials.

Youtube is niet meer het enige platform waar ze zich op focust, Instagram speelt momenteel ook een zeer belangrijke rol en met haar 204.000 volgers is ze alvast goed op weg. Je kan op haar Instagram account terecht voor dagelijkse outfit inspiratie, maar ook voor beauty posts en reisverhalen.

Ook maakt ze gretig gebruik van Instagram Stories, waarbij ze ook bijvoorbeeld korte video’s toont van make up looks.

 

11. Nemi Dupuis

#Volgers: 198.000

Focust op: Mode, beauty, blogger

Waarom verdient ze een plaatsje in de lijst? Nemi is een Amsterdamse entrepreneur en influencer die zich focust op Instagram en haar blog “Dutch Blend“.

Op haar blog kan je terecht voor een mix aan mode, beauty en reisverhalen. Daarnaast heeft ze ook al mogen samenwerken met enkele bekende namen zoals M.A.C. Cosmetics, Coach, Estée Lauder, Aqua Di Parma, Guess en Cluse.

Op haar Instagram kan je terecht voor jouw daily dose of fashion inspiration.

 

12. Dominique Candido

#Volgers: 174.000

Focust op: Mode,

Waarom verdient ze een plaatsje in de lijst? DEAU werd opgericht door Dominique in 2014. Zelf beschrijft ze het als een stijl dagboek waar ze post over outfits, reisverhalen en waar ze moodboards op plaatst die perfect haar persoonlijke stijl weergeven.

Toen ze startte met haar studies ging de modewereld pas echt voor haar open. Ze ontdekte niet alleen de mode, maar ook de vele modeblogs. Na haar studies nam ze de sprong en begon ze als professionele blogger. Naast content creëren voor haar blog en Instagram, werkt ze ook als stylist.

 

13. Nicole Ballardini

#Volgers: 160.000

Focust op: Mode

Waarom verdient ze een plaatsje in de lijst? Ze is oorspronkelijk van het warme Italë, maar verhuisde na 7 jaar in Londen te wonen, naar Amsterdam. In Londen studeerde ze marketing management en het was eigenlijk niet de bedoeling om daar te blijven, maar door een aanbod in de mode industrie is ze toch nog even in Engeland gebleven.

Na tal van fashion bloggers te ontmoeten tijdens haar job, kreeg ze de smaak te pakken. Zo richtte ze haar eigen blog op genaamd Nickyinsideout.

Nu werkt ze fulltime aan haar blog en Instagram én is ze daarnaast ook mama geworden van Emma Maaike. Op haar blog en Instagram mag je je verwachten aan boordevol stijl tips, posts over modetrends, beauty tips en tricks en reisposts.

 

14. An Katrien

View this post on Instagram

Off to Bergen today 🙌💗

A post shared by An-Katrien Casselman (@ankatrien) on

#Volgers: 152.000

Focust op: Mode, beauty

Waarom verdient ze een plaatsje in de lijst? An Katrien is popmuziek pianiste, leerkracht, designer van een kledinglijn en eigenaar van de blog Teacups and Dresses. Naast haar liefde voor mode en beauty is ze ook net mama geworden!

Ze houdt ervan om de nieuwste modetrends eens onder de loep te nemen en mixt graag verschillende stijlen. Zo combineert ze weleens een girly jurkje met een paar stoere boots.

Ook het testen van beautyproducten kan je tot een van haar leukste bezigheden rekenen. Ze maakt hier dan ook leuke Youtube video’s over die je kan checken op haar blog en Youtube kanaal.

Ze heeft ook al samengewerkt met tal van merken waaronder Yves Rocher, waarbij ze een reeks video’s gemaakt heeft die je hier kan bekijken.

 

15. Sophie May

#Volgers: 143.000

Focust op: Mode en reizen.

Waarom verdient ze een plaatsje in de lijst? Sophie May profileert zichzelf vooral via Instagram waar ze al meer dan 140.000 volgers heeft. Elke dag kan je er terecht voor stijltips en inspiratie.

Ze is een echte stoere chick die naast haar Instagram account, ook een Youtube kanaal heeft waar ze vlogs op plaatst. Haar interesses zijn vooral mode en reizen, maar beauty durft af en toe ook eens aan bod te komen.

 

Zo, nu je op de hoogte bent van who to follow, kan je je volop laten inspireren!

 

Vind meer influencers op ons platform.

Close close button
Go back

Interested in free Influencer Marketing advice?

Estimated demo duration 0 min

Get your free demo today Online or at your office

Are you an influencer?
Register here

Complete the form or click here to book now

Sending...

Close close button

Request invite

Please fill in your info and we will get back to you as soon as possible!

Sending...