Maart 10, 2019

Top 15 Nederlandse bloggers in 2019

top 15 Nederlandse bloggers

Nog een handig lijstje met enkele top bloggers. Deze keer zijn we op zoek gegaan naar de beste Nederlandse bloggers die je moet volgen in 2019. Van interieur bloggers en fervente reizigers, tot illustrators en studie-influencers. Ze komen allemaal aan bod in deze post.

(meer…)

November 26, 2018

Vijf redenen om micro-influencers op te nemen in je strategie

Als je ervoor kiest om influencer marketing te gebruiken om je bedrijf te promoten, dan moet je beslissen met welke influencers je wil samenwerken.

Een van die beslissingen is of je wil werken met micro-, macro- of mega-influencers. Hoewel influencers met een grote aanhang ervoor zorgen dat veel mensen je content zullen zien, betekent dit niet noodzakelijk dat dit de beste strategie is voor je merk.

Hier zijn vijf redenen waarom het een goed idee is om micro-influencers op te nemen in je strategie voor influencer marketing.

(meer…)

Oktober 21, 2018

Top 15 Nederlandse beauty bloggers in 2019

Top 15 beauty bloggers nederland

Beauty bloggers bestaan al een tijdje en winnen steeds meer aan populariteit. Ook niet zo verbazend! De Youtube video’s van hoe je nu eigenlijk perfect eyeliner kan aanbrengen, of een review van een bepaald beauty product zijn dan ook superhandig en leuk.

Net zoals bij de fashion bloggers zijn ze talrijk, wat soms vervelend kan zijn om die ene perfecte blogger te vinden die bij jouw stijl past. Bij Influo hebben we een mooi aantal Nederlandse beauty bloggers met elk hun stijl, van all natural of no make-up make-up looks, tot full coverage.

(meer…)

Top 15 Influencers in 2018

top 15 influencers

Influencer marketing is al een hele tijd een vast begrip in de marketing community en influencers zijn niet meer weg te denken van sociale media. Het is dan ook bijzonder nuttig om hierop in te pikken.

Het is altijd leuk om nieuwe inspiratie op te doen, maar er is zo’n groot aanbod aan geweldige influencers dat je soms door het bos de bomen niet meer ziet. No worries, daar hebben wij iets op gevonden. We hebben voor jou de beste influencers van België en Nederland verzameld in een lijstje, zodat jij naar hartenlust kan browsen!

(meer…)

Oktober 11, 2018

Alles wat je altijd al wilde weten over influencer marketing

wat is influencer marketing

Heb je ooit een post gelezen van je favoriete blogger die een product aanbeveelt en het nadien zelf meteen in huis gehaald?

Dan ben je onder invloed geweest van influencer marketing!

In dit artikel leggen we je uit wat influencer marketing is, en geven we een definitie van influencers. We overlopen de verschillende soorten influencers, wat de voordelen zijn van influencer marketing, en hoe je het zelf kan doen.

 

(meer…)

Juli 13, 2018

10 stappen om jouw influencernetwerk op te bouwen

Hoe vind je influencers die bij je merk passen? En hoe werk je het beste samen met hen? In dit artikel geven we je tien tips die je meteen kan toepassen om jouw influencernetwerk op te bouwen.

Je bouwt niet zomaar even een influencer bestand op; dat kost tijd en energie. Maar pak je het op de juiste manier aan, dan krijgt je merk een enorme boost. Influencer marketing wordt pas echt effectief als een merk actief aan relatiebeheer doet en de strategie in-house regelt. Dat is voor veel marketeers een overweldigend idee, waardoor ze zich ertegen afzetten. Onnodig, want ieder merk kan nu al de basis leggen voor een influencernetwerk.

Natuurlijk: als het geen moeite kostte, deed iedereen het wel. Maar gelukkig sta je er bij Influo niet alleen voor. In elke gezonde relatie duurt het even voordat je een waardevolle band hebt opgebouwd die beide partijen voldoening geeft. Datzelfde geldt voor je samenwerking met een influencer. En wil je een goede relatie opbouwen met verschillende influencers die elk perfect bij je merk passen, dan moet je je strategieën verfijnen en toespitsen op de persoon.

(meer…)

Juni 30, 2018

Top 15 Nederlandse influencers in 2019

Influencer marketing is tegenwoordig een onderwerp dat in de marketingwereld over vele tongen rolt. Ook in Nederland zijn er heel veel top influencers. Reden te meer om je te laten zien wat Influo je allemaal te bieden heeft.

Ons platform telt o.a. een breed scala aan social influencers in Nederland uit allerlei werkvelden, van culinair en mode tot reizen en beauty.

We kunnen je uiteraard niet alle 1900 influencers laten zien. Daarom hebben we een aantal Nederlandse influencers op ons platform uitgelicht door wie je vast en zeker inspiratie krijgt.

(meer…)

Mei 31, 2018

Top 15 Influencers in België 2019

Influencer marketing is ook in België niet meer weg te denken uit de marketing scene en ook bij Influo hebben we toch wel een mooi aantal influencers onder onze vleugels genomen. Reden te meer dus om in deze post onze influencers van eigen bodem eens even in de bloemetjes te zetten.

(meer…)