Oktober 21, 2018

Top 15 Nederlandse bloggers in 2018

top 15 Nederlandse bloggers

Yup, nog zo’n leuke Top 15 post. Deze keer zijn we op zoek gegaan naar de beste Nederlandse bloggers die je moet volgen in 2018. Van interieur bloggers en fervente reizigers, tot illustrators en studie-influencers. Ze komen allemaal aan bod in deze post.

Top 15 Nederlandse beauty bloggers in 2018

Top 15 beauty bloggers nederland

Beautybloggers bestaan al een tijdje en winnen steeds meer aan populariteit. Ook niet zo verbazend! De Youtube video’s van hoe je nu eigenlijk perfect eyeliner kan aanbrengen, of een review van een bepaald beauty product zijn dan ook superhandig en leuk.

Net zoals bij de fashion bloggers zijn ze talrijk, wat soms vervelend kan zijn om die ene perfecte blogger te vinden die bij jouw stijl past. Bij Influo hebben we een mooi aantal Nederlandse beauty bloggers met elk hun stijl, van all natural of no make-up make-up looks, tot full coverage.

Top 15 Influencers in 2018

top 15 influencers

Influencer marketing is al een hele tijd een vast begrip in de marketing community en influencers zijn niet meer weg te denken van sociale media. Het is dan ook bijzonder nuttig om hierop in te pikken.

Het is altijd leuk om nieuwe inspiratie op te doen, maar er is zo’n groot aanbod aan geweldige influencers dat je soms door het bos de bomen niet meer ziet. No worries, daar hebben wij iets op gevonden. We hebben voor jou de beste influencers van België en Nederland verzameld in een lijstje, zodat jij naar hartenlust kan browsen!

September 13, 2018

Top 15 Nederlandse fashion bloggers in 2018

Top 15 Nederlandse fashion bloggers

Het kan soms overweldigend zijn wanneer je ziet hoeveel fashion bloggers er bestaan. Geen zorgen, we got you! We hebben de beste fashion bloggers die Nederland te bieden heeft voor jullie op een rijtje gezet. Blog away!

Juli 20, 2018

Zo vind je de ideale influencer voor je bedrijf

In korte tijd is influencer marketing de belangrijkste marketingstrategie geworden en dat is niet zonder reden. Nu influencer marketing aan populariteit blijft winnen, vragen steeds meer bedrijven zich af hoe ze de perfecte influencers voor hun merk kunnen opsporen.

Juli 13, 2018

10 stappen om jouw influencer-netwerk op te bouwen

Influencers: een hot item in de marketingwereld

Merken hebben altijd al geprobeerd sterren, experts en andere invloedrijke personen aan zich te binden. Het idee achter influencer marketing is dus niet nieuw, maar deze moderne variant is inmiddels niet meer weg te denken voor merken en bedrijven. Consumenten worden bovendien steeds ongevoeliger voor reclame en advertenties, en negeren deze traditionele merkuitingen vaak zelfs bewust.

Steeds meer merken ontdekken de macht van influencers op alle platformen. Een zorgvuldig opgebouwde relatie met influencers betekent namelijk meer naamsbekendheid én webverkeer, ook voor jouw merk.

Juni 30, 2018

Top 15 Influencers in Nederland 2018

Influencer marketing is tegenwoordig een onderwerp dat in de marketingwereld over vele tongen rolt. Reden te meer om je te laten zien wat Influo je allemaal te bieden heeft.

Ons platform telt o.a. een breed scala aan social influencers in Nederland uit allerlei werkvelden, van culinair en mode tot reizen en beauty.

We kunnen je uiteraard niet alle 1300 influencers laten zien. Daarom hebben we een aantal Nederlandse influencers op ons platform uitgelicht door wie je vast en zeker inspiratie krijgt.

Mei 31, 2018

Top 15 Influencers in België 2018

Influencer marketing is niet meer weg te denken uit de marketing scene en ook bij Influo hebben we toch wel een mooi aantal influencers onder onze vleugels genomen. Reden te meer dus om in deze post onze influencers van eigen bodem eens even in de bloemetjes te zetten.

April 7, 2018

Zo herken je nepvolgers

Als je met influencers samenwerkt, is het altijd fijn om te weten dat ze de beoogde resultaten voor je kunnen behalen. Maar daarbij geldt wel: influencers zijn net zo authentiek en effectief als de doelgroep die ze kunnen bereiken. Wat je daarom nooit mag vergeten, is dat een grote schare volgers niet automatisch betekent dat die volgers ook allemaal echt zijn. Het lijkt misschien een zoektocht zonder einde om vast te stellen wie er creatief met zijn groeistrategie aan het boekhouden is, maar gelukkig kun je met onze tips gemakkelijker vaststellen wie er echte volgers heeft en wie je voor de gek probeert te houden.